Ratio 25, 6921 RW, Duiven
026 785 95 45
info@jeffsautoservice.nl

Garage Duiven

Al enige tijd geldt Jeff’s Autoservice als dé garage in Duiven. Dat is niet zo verwonderlijk, want deze specialist heeft u simpelweg veel te bieden. Behalve dat de garage in Duiven bekend staat als een specialist en vanwege de vakkundigheid, staat ook de service op een hoge plek.

Garage Duiven

U koopt er altijd een betrouwbare occasion

Het autobedrijf in Duiven is uw specialist als het gaat om klein en groot onderhoud aan uw auto. U koopt er bovendien altijd een betrouwbare occasion. Met name de klantenservice van de garage in Duiven staat op een heel hoog niveau. Wij vullen altijd uw olie bij van hetzelfde merk en staat u als klant ergens langs de weg met pech? Dan komen de specialisten van Jeff’s Autoservice naar u toe en kunnen zij vaak al meteen een indicatie geven van wat er precies met uw auto aan de hand is. Besteedt u voor een bedrag van € 100,-, dan wordt uw auto gewassen. Ligt het totaalbedrag boven de € 250,-, dan zal de garage in Duiven uw auto behalve wassen ook uitzuigen.

Jeff’s Autoservice is een universele vakgarage met een uitstekende service

Garage Duiven is een universele vakgarage. U kunt bij Jeff’s Autoservice terecht voor een APK keuring, aankoop keuringen, aircoservice, een bandenwissel, diagnoses en schadeherstel. Ook voor het laten installeren van audio bent u bij de garage in Duiven aan precies het juiste adres. Daarmee is de garage in Duiven dus een zeer veelzijdig specialist.

Garage Duiven

De garage in Duiven biedt u een gratis leenauto aan

Wanneer uw auto bij Jeff’s Autoservice in behandeling is, dan kunt u van ons een gratis leenauto meekrijgen. Ook bieden we u een haal- en brengservice. Wanneer u de garage in Duiven moet omschrijven, dan kunt u dat doen met termen als vakkundigheid, eerlijkheid en passie. Onze organisatie geldt als flexibel, klein en zeer informeel. Jeff’s Autoservice staat voor vakkundigheid en betrouwbaarheid. Voor we daadwerkelijk met uw auto aan de slag gaan, krijgt u altijd eerst een prijsindicatie van Jeff’s Autoservice. Ook tijdens de werkzaamheden houdt deze specialist u steeds op de hoogte. Zo blijven verrassingen altijd uit. Ook vanwege het kostenplaatje is het zeer verstandig om zaken met de garage in Duiven te doen. Wij verrichten namelijk op vakkundige wijze onze werkzaamheden zonder er de hoofdprijs voor te vragen. Des te meer reden dus om vooral zaken te doen met ons als specialist in Duiven.

Contact
Ratio 25, 6921 RW DUIVEN
Info@jeffsautoservice.nl

KVK-nummer: 786 346 21

BTW-nummer: NL0033 5818 3B74
Volg ons op
Openingstijden
maandag9:00 — 17:30
dinsdag9:00 — 17:30
woensdag9:00 — 17:30
donderdag9:00 — 17:30
vrijdag9:00 — 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

©2020 JEFF'S AUTOSERVICE. RPDESIGN