Ratio 25, 6921 RW, Duiven
026 785 95 45
info@jeffsautoservice.nl

Car service Duiven

Jeff’s Autoservice is inmiddels uitgegroeid tot dé car service in Duiven. U kunt er prima terecht met elk merk auto. Naast de vakkundigheid staat vooral onze service, die u er als klant krijgt, geroemd. U kunt bij car service in Duiven terecht voor zowel klein als groot onderhoud en u vindt er ook altijd een zeer fraaie en ook altijd een betrouwbare tweedehands auto. 

Car service Duiven

Uitstekende klantenservice, zeker afgezet tegen de concurrentie

De garage in Duiven staat bekend om de meer dan uitstekende klantenservice, zeker afgezet tegen de concurrentie. Staat u als een vaste klant ergens met pech langs de weg? Dan komen de specialisten van car service in Duiven naar u toe en kunnen ze meteen checken wat er precies met de auto aan de hand is. Als de nota boven de € 100,- ligt, dan krijgt u behalve een gerepareerde auto ook een gewassen auto terug. Ligt het bedrag boven de € 250,-, dan wordt de auto niet alleen gewassen, maar wordt de auto ook aan de binnenkant uitgezogen.

Het juiste adres voor een APK keuring, bandenwissels en aircoservice

De car service in Duiven staat overal bekend als een universele vakgarage. Daarom kunt u er ook met al uw auto’s terecht ongeacht het merk dat u rijdt. U kunt verder terecht voor een APK keuring, aankoop keuringen, aircoservice, bandenwissels, diagnoses en schadeherstel Ook als u wilt dat uw audio op de beste manier geïnstalleerd wordt, bent u bij Jeff’s Autoservice altijd aan het juiste adres. Wanneer u de auto naar de car service in Duiven brengt, dan kunt e een gratis leenauto tot uw beschikking krijgen. U kunt eveneens gebruik maken van de haal- en brengservice.

Car service Duiven

Car service Duiven staat bekend als een zeer vakkundig en eerlijk bedrijf

Car service Duiven staat bekend als een zeer vakkundig en eerlijk bedrijf. Onze gepassioneerde specialisten staan bekend om hun expertise en ervaring.  De organisatie van car service in Duiven kunt u omschrijven als flexibel, klein en informeel. De betrouwbaarheid is groot en u komt in Duiven nooit voor een verrassing te staan. Zo krijgt u vooraf altijd een prijsindicatie en houdt de specialist u ook tijdens de werkzaamheden steeds op de hoogte van de ontwikkelingen. Bij Jeff’s Autoservice wordt vakwerk geleverd tegen zeer betaalbare prijzen. U komt dus niet voor verrassingen te staan en weet u gaandeweg waar u aan toe bent. Nog een extra reden dus om toch vooral voor ons te kiezen. 

Contact
Ratio 25, 6921 RW DUIVEN
Info@jeffsautoservice.nl

KVK-nummer: 786 346 21

BTW-nummer: NL0033 5818 3B74
Volg ons op
Openingstijden
maandag9:00 — 17:30
dinsdag9:00 — 17:30
woensdag9:00 — 17:30
donderdag9:00 — 17:30
vrijdag9:00 — 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

©2020 JEFF'S AUTOSERVICE. RPDESIGN