Ratio 25, 6921 RW, Duiven
026 785 95 45
info@jeffsautoservice.nl

Autobedrijf Duiven

Jeff’s Autoservice is ondertussen uitgegroeid tot het autobedrijf van Duiven. U kunt er met alle vragen, rondom uw auto, terecht en kunt er bovendien altijd een fraaie en betrouwbare tweedehands auto aanschaffen. U kunt bij Jeff’s Autoservice terecht voor onder meer een klein en een groot onderhoud. Behalve dat Jeff’s Autoservice bekend staat om de geleverde kwaliteit, wordt ook de geleverde service overal geroemd.

Autobedrijf Duiven

Jeff’s autoschade voor de beste service

Jeff’s Autoservice staat zoals genoemd bekend om de klantenservice die geleverd wordt. Zeker als u deze service afzet tegen de concurrentie. Zo wordt de olie van de auto altijd aangevuld met hetzelfde merk. Heeft u, als vaste klant, pech onderweg? Dan komen de specialisten van Jeff’s Autoservice gewoon langs om een eerste diagnose van de schade aan de auto vast te stellen. Bent u meer dan € 100,- kwijt, dan wast Jeff’s Autoservice de auto. Ligt het bedrag boven de € 250,-, dan wordt uw auto eveneens gewassen en uitgezogen. Bij Jeff’s Autoservice kan echt iedereen terecht. Het maakt niet uit in welk merk auto u rijdt.

Over service gesproken!

In Jeff’s Autoservice, als de garage in Duiven, treft u een universele vakgarage. U kunt bij Jeff’s Autoservice terecht voor onder meer APK, aankoop keuringen, airco service, een bandenwissel, diagnoses, schadeherstel en de installaties van audio. Brengt u de auto naar deze specialist, dan krijgt u een leenauto mee als dat noodzakelijk is en bovendien wordt er een haal- en brengservice aangeboden. 

Autobedrijf Duiven

U komt bij het autobedrijf in Duiven niet voor verrassingen te staan

Jeff’s Autoservice staat ondertussen als autobedrijf in Duiven bekend als zeer vakkundig. Ook de termen eerlijk en gepassioneerd zijn bij het autobedrijf in Duiven van toepassing. U kunt nergens anders de auto beter laten onderhouden en repareren. De organisatie van het autobedrijf in Duiven is zeer flexibel, klein en zeer informeel. U kunt rekenen op specialisten die hun vak verstaan en die hun vak met passie uitvoeren. Voor er iets aan uw auto gaat gebeuren, krijgt u altijd eerst een prijsindicatie. Tussendoor wordt u ook steeds op de hoogte gehouden. Zo komt u nooit voor grote verrassingen te staan. Wat zeker ook belangrijk is, is wel het feit dat we al onze diensten tegen zeer vriendelijke prijzen aanbieden. U komt niet voor verrassingen te staan. Redenen genoeg dus om ook voor Jeff’s Autoservice te kiezen, want de specialist bewijst dat kwaliteit nog gewoon prima betaalbaar is.

Contact
Ratio 25, 6921 RW DUIVEN
Info@jeffsautoservice.nl

KVK-nummer: 786 346 21

BTW-nummer: NL0033 5818 3B74
Volg ons op
Openingstijden
maandag9:00 — 17:30
dinsdag9:00 — 17:30
woensdag9:00 — 17:30
donderdag9:00 — 17:30
vrijdag9:00 — 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

©2020 JEFF'S AUTOSERVICE. RPDESIGN